Meillä työskentelee ainutlaatuinen kokoonpano asiantuntijoita, joiden sydämissä roihuaa palo rautatiealaa ja sen uudistamista kohtaan. Yhdessä asiantuntijamme etsivät ratkaisuja nykyaikaistaa suomalainen junakulunvalvontajärjestelmä. Meneillään olevalla kehitystyöllä vaikutamme vahvasti raideliikenteen tulevaisuuteen.

Alusta saakka kantava voimamme on ollut saumaton, digiratalainen yhteistyö ja yhdessä tekeminen. Asiantuntijamme tulevat monista eri taustaorganisaatioista, mutta Digirata-hankkeessa olemme nimenomaan digiratalaisia.

Kunnianhimoisen hankkeemme takana on yhtä köyttä vetävä porukka, joka matkustaa tulevaisuuteen samassa junassa, jossa jokaisella on yhteinen pääteasema. Vuosikymmeniä kestävän matkan määränpäässä häämöttää yhdessä Suomen parhaaksi luotu, digitaalinen ja älykäs rautatieliikenne.

Digiratalaisia yhdistää halu luoda parasta Suomelle. Hankkeemme on pitkäkestoinen, joten kokoonpanomme tulee muuttumaan matkan aikana. Väliasemilta nousee uusia osaajia kyytiin, ja heille on varattu vaunujen yläkerroista näköalapaikat yhteiselle oppimismatkallemme. Sanotaan, että yhteistyössä on viisauden alku, ja hankkeemme toimiikin alustana monenlaiselle kehitys- ja yhteistyölle.

Jokainen asiantuntijamme tuo Digiradalle mukanaan oman erityisosaamisensa. Vastavuoroisesti haluamme huolehtia sitoutuneiden asiantuntijoidemme osaamisen kehittämisestä, jotta ihmisemme pysyvät jatkuvasti ajan hermolla ja saavat monipuolisia merkityksiä omalle asiantuntijuudelleen.

Käytämme kehitystyössä ketteriä menetelmiä ja kannustamme tekijöitämme kokeilukulttuuriin. Saumaton yhteistyö, avoimuus ja tiedonjako ovat avaintekijöitä yhteisellä oppimismatkallamme. Olemmehan luomassa tulevaisuuden rautateitä, joihin liittyy myös täysin uutta teknologiaa.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä

Tutustu digiratalaisiin: Tekijät Digiradan takana

Kulttuurikuva Digirata ulkoinen
Tervetuloa mukaan matkalle tulevaisuuteen!