Mitä tulee tietää ratakaluston kyberturvallisuudesta, kun Suomi siirtyy Digirata-aikaan? Mitkä ovat rautatieyritysten kyberturvallisuuden peruspilareita? Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen Digiradan webinaarissa.

Digiradan kyberturvallisuustiimi järjestää tiistaina 12.3.2024 kello 13-14.30 verkkoseminaarin Digiradasta ja ratakaluston kyberturvallisuudesta. Luennolla käydään läpi, mitä täytyy huomioida ratakaluston kyberturvallisuuden osalta, kun Suomi siirtyy Digirata-aikaan ja ERTMS/ETCS-pohjaiseen junien kulunvalvontaan. Esityksessä käydään läpi rautatieyritysten kyberturvallisuuden peruspilareita sekä ratakalustoon kohdistuvia kyberuhkia ja niiltä suojautumista. Verkkoseminaarissa kerrotaan myös, miten kyberturvallisuusasioita hoidetaan ratakaluston osalta muualla Euroopassa.

Luennolle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennen luentoa osallistumislinkki webinaariin. Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen yhteydessä voit myös esittää kysymyksiä Digiradan ratakaluston kyberturvallisuudesta etukäteen. Varsinainen luento-osuus kestää noin tunnin ajan, jonka jälkeen on varattu noin 30 minuuttia yleisön kysymyksiin.

Tervetuloa mukaan!