Rautatiealalle on odotettavissa tulevaisuudessa suuria muutoksia, jotka vaativat uudenlaista osaamista ja koulutusta. Tulevaisuuteen pitää alkaa varautua jo nyt, jotta tarvittavaa osaamista löytyy riittävästi sekä nykyisiin että tuleviin tarpeisiin.

Digirata-hanke on koko rautatiesektorin yhdistävä mahdollisuus, jossa rakennetaan teknologinen perusta rautatieliikenteelle pitkälle tulevaisuuteen. Hankkeessa korostuu yhteistyön merkitys ja tiedon jakaminen tasapuolisesti kaikille osapuolille. Digiradan perusperiaatteet onnistumiselle ovat yhteisöllisyys, jatkuva oppiminen ja kokeilukulttuuri.

Digirata järjestää kunnossapidon osaamisen työpajan hanketoimistollaan Helsingin Pasilassa torstaina 23.03.2023 klo 09:00-12:00.

Työpajan tavoitteena on yhteistyössä laajalla rintamalla kartoittaa ja määritellä näkemyksiä kunnossapidon osaamis- ja koulutustarpeista tulevaisuudessa. Haastamme teidät mukaan saumattomaan yhteistyöhön ja toivomme teiltä heittäytymistä mukaan kohti digiradan tulevaisuuden osaamisen kehittämistä.

Toivomme, että löydätte yrityksistänne parhaat henkilöt osaamisen koulutustarpeiden kehittämisen työryhmään. Työryhmään toivomme teiltä esimerkiksi henkilöä, joka vastaa koulutusten järjestämisestä yrityksessänne ja henkilöä, jolla on osaamista nykyisestä turvalaitetekniikasta.

Osallistujamäärää ei ole rajoitettu yritystasolla, vaan voitte ilmoittaa työryhmään valitsemanne määrän henkilöitä. Ennakkoilmoittautumisia odotamme viimeistään 16.03.2023 mennessä ilmoittautumislinkin kautta.

Iloisiin tapaamisiin Digiradan kehittämisen työpajassa!

Digirata, osaamisen kehittäminen
Johanna Wäre
+358 40 481 4184
johanna.ware@proxion.fi